عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷
بستن پنجره
با کليک بر روي G+1 وب ما را در گوگل محبوب کنيد.
به ما +1 بدهيد!
خانه » پایان نامه » پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی -بررسی آلودگی باکتریایی بستنی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی -بررسی آلودگی باکتریایی بستنی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

بررسی آلودگی باکتریایی بستنی

در این پست از سایت فایل کام با پایان نامه ای در مورد کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی در خدمت شما سروران هستیم.جهت دانلود وتوضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

,دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی -بررسی آلودگی باکتریایی بستنی,پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی -بررسی آلودگی باکتریایی بستنی ,تاريخچه بستني,زمينه پژوهش و مروري بر اپيدميهاي رخ داده از شير ,ارزش غذايي بستني,تعريف بستني ,مواد جامد غير از چربي,مواد تشكيل دهنده بستني ,مواد پايداركننده,مواد امولسيون كننده , توليد مخلوط بستني ,يكنواخت كردن گويچه هاي چربي بستنی ,افزودن مواد طعم دهنده و رنگ دهنده,پاستوريزاسيون بستنی ,بسته بنديهاي مورد مصرف خانگي,بسته بنديهاي بزرگ بستني ,آلودگيهاي ثانويه بستني,سخت كردن بستني ,ميكروارگانيسم هاي بيماريزا در شير,خلاصه اي از خصوصيات عمومي و كلينيكي باكتريهاي جدا شده در بستني ,ميكروبيولوژي لبنيات,ميكروارگانيسم هاي ايجاد كننده فساد در شير ,گروه كلبسيلا، انتروباكتر، سراتيا,تعريف انتروباكترياسه ,آزمايشات تشخيصي,تشخيص سالمونلا از جنس هاي ديگر ,يرسينيا انتروكوليتيكا ويرسينياپسودوتوبركلوزيس,مواد غذايي كه بطور رايج در انتقال سالمونلا نقش دارند,پاتوژنزو يافته هاي باليني ,علائم مسموميت غذايي استافيلوكوكي,مسمومين غذايي استافيلوكوكي ,  ,وقوع و رشد ليستريا در شير و فرآورده هاي آن

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی -بررسی آلودگی باکتریایی بستنی

بخشی از این پایان نامه:

برخي از مسموميتهاي مواد غذايي خطرات بسيار بزرگتري به دنبال دارد. برخي از افزودنيهاي يرمجاز با بيش از حد استاندارد ايجاد سرطان مي كند. همچنين سم مترشحه از قارچ پرژيلوس بنام لاتوكسين علاوه بر مسموميت حادي كه ايجاد مي كند سرطانزا نيز مي باشد.انواع ديگر از ايكوتوكسين ها اثرات موتاژنيك، هپاتوتوكسيك، نفروتوكسيك و نوروتوكسيك دارند. وجود اين آلودگيها حتي در سالهاي اخير مشكلات عديده اي را از نظر صادرات مواد غذايي بوجود آورده كه نمونه آن توقف صادرات پسته به دليل آلودگي به افلاتوكسين بود. لذا ملاحظه مي شود توليد افلاتوكسين مسموميت بيولوژيك محسوب مي شود. لذا نبايد تصور كرد كه مواد غذايي كه ظاهر مناسبي دارند بهداشتي هستند زيرا غذايي بهداشتي است كه عاري از هر گونه مواد كه موجب ايجاد عوارض براي مصرف كننده است.

قیمت فقط ۹۰۰۰ تومان میباشد.

جهت دانلود روی لینک پرداخت زیر کلیک نمایید.

رایگان – خرید

اشتراک گذاری مطلب
برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

راهنما

راهنمای خرید فایل ها :
  • برای خرید فایل ها روی دکمه پرداخت آنلاین کلیک کنید.
  • بعد از کلیک روی دکمه پرداخت آنلاین به صفحه پرداخت بانکی هدایت می شوید.
  • با وارد کردن مشخصات کارت بانکی،دکمه تکمیل خرید را بزنید.
  • بعد از پرداخت و تکمیل خرید به صفحه دانلود فایل هدایت می شوید.
  • جهت اطمینان از دانلود فایل های خریداری شده یک ایمیل دانلود هم برای شما ارسال می شود.
  • در هنگام خرید ایمیل خود را به درستی وارد کنید و حتما شماره تراکنش را برای پیگیری به یاد داشته باشید.
  • اگر بعد از خرید در دانلود فایل مشکلی داشتید شماره تراکنش و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید.
  • هر گونه سوال و یا مشکلی داشتید از بخش تماس با ما می توانید با مدیریت سایت در تماس باشید.


پیشنهاد می کنیم
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است